Matematik

math svært opga!

04. december 2005 af Fassos (Slettet)
http://peecee.dk/index.php?id=21692
http://peecee.dk/index.php?id=21693
http://peecee.dk/index.php?id=21694
http://peecee.dk/index.php?id=21695
http://peecee.dk/index.php?id=21697
http://peecee.dk/index.php?id=21698
http://peecee.dk/index.php?id=21699

Nogen som vil forklare hvordan jeg løser de opgaver???

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

Sig mig, Fassos/Mathias N, laver du nogensinde dine egne lektier?

Svar #2
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

jeg har kun en bruger smarte! hvem er Mathias N? Kan jeg ikke få svar på mit spm?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

Nej, nej og kom med dine egne bud.
Eftersom du er doktor - og eftersom vi hver eneste gang påminder dig om, at du _selv skal komme med dine egne forslag_ - burde du vide, hvordan det foregår på studi.

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2005 af E=m*c^2 (Slettet)

Øh!
Der er sikker mange som gerne vil hjælpe dig, men først når du selv er kommet med et bud på løsningen.
Du kan ikke forvente at nogen vil lave 7 opgaver for dig!
Det er trods alt sådan at det foregår på studi.dk der er nemlig beregnet til at hjælpe folk som har problemer med opgaverne og ikke til at løse opgaver.

Svar #5
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

ok mine bud!

1,1 = 47
1,2 = 451
1,3 = 666

2,1 = 447
2,2 = 457
2,3 = 54
2,4 = 74
2,5 = 547

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

Hm, jeg kan ikke se, hvori det store problem ligger. Det er jo bare om at taste nogle tal ind på lommeregneren.

Svar #7
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

men prøv alligevel se om facitet er korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

Kan du ikke finde en facitliste på internettet?

Svar #9
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

Nope kan du`?

Svar #10
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

hvor finder jeg den?

Brugbart svar (0)

Svar #11
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

Så prøv at sammenligne med dine klassekammeraters. På den måde får du en perfekt aflevering (hvis det er det, du ønsker).

Svar #12
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

vil gerne have hjælp!

Svar #13
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

jeg ønsker hjælp fra Jer?

Brugbart svar (0)

Svar #14
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

... jeg plejede altid at sammenligne mine resultater med mine klassekammeraters i frikvartert før timen. Det er en del lettere, i stedet for at bede studi om hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #15
04. december 2005 af Duffy

Spm 6 pkt 4

x-t er afstanden mellem 2 kødhoveder.



Duffy

Svar #16
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

det kan jeg ikke gøre nu :S

Brugbart svar (0)

Svar #17
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

JO! Gør det i morgen i frikvarteret. Hvis du skriver det ind på computer, så tag opgaven med på en diskette. Hvis du laver det i hånden, så bliver det bare et par overstregninger. Alternativt kunne du lave et mellemrum ved de opgaver, du ikke kan finde ud af og så skrive dem af fra dine klassekammerater. Ja, du lærer ikke en skid, men det er du vel godt klar over?


Brugbart svar (0)

Svar #18
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

... hvis du gerne vil lære noget, så undlad at lave de opgaver, du ikke kan finde ud af/kom med dit bedste bud.
I så fald vil din lærer hjælpe dig.
Hvis hele klassen afleverer perfekte opgaver (hvilket for mit vedkommende var tilfældet engang i 8., hvor 3 mennesker have lavet opgaven, mens resten skrev af eller "hunden tog den"-undskyldningen) vil din lærer tro, at I alle kan stoffet og gå videre i pensummet. Hvis du falder af vognen nu, så er det bare ærgerligt senere hen.

Svar #19
04. december 2005 af Fassos (Slettet)

ja! det er jeg!

Brugbart svar (0)

Svar #20
04. december 2005 af maltbolsje (Slettet)

"ja! det er jeg!"

Ja til hvad?

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

Der er 126 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.