Matematik
ligninger
07. december 2005 af
anji (Slettet)
Hvordan løser jeg de her ligninger?
45=2-15x+3x
8-(3-2x)=4+(x+2)
8x-5=3x+7
45=2-15x+3x
8-(3-2x)=4+(x+2)
8x-5=3x+7
Svar #1
07. december 2005 af AC_CA (Slettet)
45 = 2-15x + 3x
43 = -12x
x = 43/-12
de andre ligeledes ved at reducere
43 = -12x
x = 43/-12
de andre ligeledes ved at reducere
Skriv et svar til: ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
