Matematik
Integralregning - svær opgave
08. december 2005 af
Zell7000 (Slettet)
x = 4(cost)^3
t er elemnt i [0;2pi]
y = 4(sint)^3
Længden af kurven er bestemt ved integralet fra 0 til 2pi af kvadratroden af((dx/dt)^2 + (dy/dt)^2) dt
beregn den eksakte værdi af længden.
Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg løser den.
t er elemnt i [0;2pi]
y = 4(sint)^3
Længden af kurven er bestemt ved integralet fra 0 til 2pi af kvadratroden af((dx/dt)^2 + (dy/dt)^2) dt
beregn den eksakte værdi af længden.
Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg løser den.
Skriv et svar til: Integralregning - svær opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
