Matematik

Ligning...!

11. december 2005 af KennethC (Slettet)
Hey..!

Søger hjælp til følgende ligning..

Håber på at kunne få hele udregningen med for derved at kunne forstå processen!

3cos(x ) - 4= 2

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2005 af Marie Fisken (Slettet)

3cos(x) =2+4
cos(x) =(2+4)/3
x=arccos((2+4)/3)

Svar #2
11. december 2005 af KennethC (Slettet)

tak.. men hvad betyder arccos?

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2005 af Marie Fisken (Slettet)

cos i -1.

På grafregneren: 2nd, cos

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2005 af Marie Fisken (Slettet)

cos i -1.

På grafregneren: 2nd, cos

Svar #5
11. december 2005 af KennethC (Slettet)

Er du helt sikker?

Man kan da ikk tage cos-1 af 2?

Hvad får du den til?

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2005 af Marie Fisken (Slettet)

Det er selvfølgelig rigtignok, er du sikker på at du har aflæst opgaven rigtigt?

Svar #7
11. december 2005 af KennethC (Slettet)

ja

Svar #8
11. december 2005 af KennethC (Slettet)

MEN GIVER DEN SÅ Ø?

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. december 2005 af Marie Fisken (Slettet)

Det gør den vel

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. december 2005 af Epsilon (Slettet)

#5:
Hvis man ihukommer enhedscirklen, vil man erindre, at funktionen C: R -> R defineret ved fastsættelsen

C(x) = cos(x)

har billedmængden [-1;1]. Specielt har ligningen omtalt i det første indlæg derfor ingen løsning.

//Epsilon

Skriv et svar til: Ligning...!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.