Kemi
reaktionshastighed
15. december 2005 af
Futze1 (Slettet)
Hey..
Har brug for lidt hjælp til en opgave...
ved et eksperiment har man målr konc. af eugenol til forskellige tider.
temp = 160 C
t/min og [eugenol]/M
5 = 0,877
10 = 0,663
15 = 0,515
20 = 0,402
25 = 0,317
30 = 0,237
35 = 0,184
1)
Beregn reaktionstiden til tiden t= 60 min
2)
et tilsvarende forsøg blev udført ved temp. = 134 C
I dette tilfælde blev 7,0% af eugenolen omdannet til isoeugenol.
beregn reaktionens aktivitetsenergi.
3)
hvordan finder man halveringstiden, når man kun har en linje i et koordinatsystem med hastigheden op ad y-aksen og concentrationen ud ad x-aksen..
Har brug for lidt hjælp til en opgave...
ved et eksperiment har man målr konc. af eugenol til forskellige tider.
temp = 160 C
t/min og [eugenol]/M
5 = 0,877
10 = 0,663
15 = 0,515
20 = 0,402
25 = 0,317
30 = 0,237
35 = 0,184
1)
Beregn reaktionstiden til tiden t= 60 min
2)
et tilsvarende forsøg blev udført ved temp. = 134 C
I dette tilfælde blev 7,0% af eugenolen omdannet til isoeugenol.
beregn reaktionens aktivitetsenergi.
3)
hvordan finder man halveringstiden, når man kun har en linje i et koordinatsystem med hastigheden op ad y-aksen og concentrationen ud ad x-aksen..
Skriv et svar til: reaktionshastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
