Matematik
cirkler
08. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Centrum i O(5,1) og radius 4
A(1,1) B(5,5) C(9,1)
gør rede for, at cirkelbuen,der starter i A, går gennem B og ender i C, er graf for en funktion f med forskriften: f(x)= kvadratroden af -9+10x-x^2+1
A(1,1) B(5,5) C(9,1)
gør rede for, at cirkelbuen,der starter i A, går gennem B og ender i C, er graf for en funktion f med forskriften: f(x)= kvadratroden af -9+10x-x^2+1
Svar #1
08. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Du skal skrive cirklens ligning op:
(x-5)^2+(y-1)^2 = 16
og så isolere y...
en god ide er følgende:
<=>
(y-1)^2 = 16 - (x-5)^2
og så regne derfra
(x-5)^2+(y-1)^2 = 16
og så isolere y...
en god ide er følgende:
<=>
(y-1)^2 = 16 - (x-5)^2
og så regne derfra
Skriv et svar til: cirkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
