Matematik
Løs x* Kvadratrod (x-1) = 2
08. januar 2006 af
daque (Slettet)
Hej hvordan løses følg.
x * ( kvadratrod (X-1) )= 2 for x er større el lig med 1
for hvis jeg sætter det i 2. går det jo galt, da der så står.
x^2 - x = 4
x * ( kvadratrod (X-1) )= 2 for x er større el lig med 1
for hvis jeg sætter det i 2. går det jo galt, da der så står.
x^2 - x = 4
Skriv et svar til: Løs x* Kvadratrod (x-1) = 2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
