Matematik
MEGET svær ligning...
16. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej... er der nogen der kan hjælpe.. ("Varmekapacitet" - jeg skal finde c loddet som er isoleret...)
har virkelig svær ved denne ligning:
C lod =(m vand • c vand • (T slut – T start) + m skål • c skål • (T slut – T start)) / -(m lod • (T slut - 100◦ C))
Håber der er nogen som kan hjælpe...
Mvh Sofie
har virkelig svær ved denne ligning:
C lod =(m vand • c vand • (T slut – T start) + m skål • c skål • (T slut – T start)) / -(m lod • (T slut - 100◦ C))
Håber der er nogen som kan hjælpe...
Mvh Sofie
Svar #1
16. november 2003 af SP anonym (Slettet)
ups...skrev forkert.. ligningen er:
C lod = (m vand • c vand • (T slut – T start) + m skål • c skål • (T slut – T start)) / -(m lod • (T slut - 100°c)
C lod = (m vand • c vand • (T slut – T start) + m skål • c skål • (T slut – T start)) / -(m lod • (T slut - 100°c)
Svar #2
16. november 2003 af Niels (Slettet)
???
Du siger du skal finde C lod.
Den er jo allerede isoleret.
Så skal du bare sætte de andre ting ind i ligningen.
Er det ikke et forsøg i har lavet med kalorimeterligningen??
Du siger du skal finde C lod.
Den er jo allerede isoleret.
Så skal du bare sætte de andre ting ind i ligningen.
Er det ikke et forsøg i har lavet med kalorimeterligningen??
Svar #3
16. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Hry... Takker for hjælpen. Tror har fundet ud af den...
mvh Sofie
mvh Sofie
Skriv et svar til: MEGET svær ligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
