Matematik
Asymptotens ligning
09. januar 2006 af
niklasfin (Slettet)
Hej derude,
Jeg har et problem med flg.:
Bestem en ligning for den vandrette asymptote til grafen for funktionen f, når
f(x) = 2 + (9/10)^x
Kan man egentlig løse den på mathcad?
Glæder mig til at høre fra jer,
Niklas
Jeg har et problem med flg.:
Bestem en ligning for den vandrette asymptote til grafen for funktionen f, når
f(x) = 2 + (9/10)^x
Kan man egentlig løse den på mathcad?
Glæder mig til at høre fra jer,
Niklas
Svar #2
09. januar 2006 af niklasfin (Slettet)
Hej duffy,
Tak for det hurtige svar.
Er der mulighed for du kan forklare mig det bagvedlæggende - Altså mellemregninger?
Tak for det hurtige svar.
Er der mulighed for du kan forklare mig det bagvedlæggende - Altså mellemregninger?
Svar #3
09. januar 2006 af fixer (Slettet)
Det skyldes at f(x)->2+ for x->oo. Dermed vil f(x)-2 -> 0+ for x->oo hvorfor afstanden mellem grafen for f og linien med ligningen y=2 går mod nul for x gående mod uendelig.
Skriv et svar til: Asymptotens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
