Fysik
Halve rumvinkel
10. januar 2006 af
alterapars (Slettet)
Har brug for hjælp til bevis af formlen:
NA = n * sin a , hvor n=brydningsindex og a= ½ rumvinkel.
Formlen beregning den numeriske apertur ifm. lysmikroskopi.
På forhånd tak for hjælpen :-)
NA = n * sin a , hvor n=brydningsindex og a= ½ rumvinkel.
Formlen beregning den numeriske apertur ifm. lysmikroskopi.
På forhånd tak for hjælpen :-)
Skriv et svar til: Halve rumvinkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
