Matematik

Løsning af ulighed

19. januar 2006 af shayla86 (Slettet)
jeg er total på bar grund med hensyn til denne opgave. Løs uligheden cos x ≥0,7123
nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2006 af Jean

?

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2006 af Duffy

Lad x E [0,2pi]:

cos x >= 0,7123

---------

cos x = 0,7123

x = arccos( 0,7123 )

x = 0,7780

Så x E [0;0,778] u [2pi-0,778;2pi]



Duffy

Skriv et svar til: Løsning af ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.