Matematik
Cirklens ligning
19. januar 2006 af
Ulle87 (Slettet)
Hejsa . .
Jeg sidder fast i denne cirklens ligning:
(x-18.288)2 + (y-0)2=r2
Kan ikke rigtig huske hvad jeg skal gøre, er der nogen der vil hjælpe mig, og vise skridt for skridt hvordan man gør?
Tak på forhånd..
Jeg sidder fast i denne cirklens ligning:
(x-18.288)2 + (y-0)2=r2
Kan ikke rigtig huske hvad jeg skal gøre, er der nogen der vil hjælpe mig, og vise skridt for skridt hvordan man gør?
Tak på forhånd..
Svar #3
19. januar 2006 af allan_sim
#2.
Du må have flere oplysninger, end du hidtil har skrevet. Det er således cirklens ligning du har skrevet op, men med ubestemt radius. Derfor må derfor være en oplysning mere, som kan hjælpe dig til at bestemme radius.
Du må have flere oplysninger, end du hidtil har skrevet. Det er således cirklens ligning du har skrevet op, men med ubestemt radius. Derfor må derfor være en oplysning mere, som kan hjælpe dig til at bestemme radius.
Svar #4
19. januar 2006 af Ulle87 (Slettet)
måske b, er lidt i tvivl om den kan bruges, men skriver den lige: b=-44925 . . Jeg har defineret radius til 45000 så det må være r, og skrevet x=+-812 . . Håber der er nok ? Ellers må du lige skrive, for så tager jeg bare et skærmbillede af det, så du kan se hvad jeg laver . .
Tak på forhånd
Tak på forhånd
Skriv et svar til: Cirklens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
