Matematik
Kan nogen rette min matematik opgave for fejl?
02. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
Opgaven lyder:
Bestem de tal i definitionsmængden for f, hvor f er kontinuert:
f(x) = x^2 + 1 for x
= 2x + for x (større eller lig med) 1
Resultatet: f er diskontinuert i 1
f(x) = 1 for x > 2
= 1,5 for x = 2
= 2x-2 for x > 2
Resultatet: f er diskontinuert i 2
Opgaven lyder:
Bestem de tal i definitionsmængden for f, hvor f er kontinuert:
f(x) = x^2 + 1 for x
= 2x + for x (større eller lig med) 1
Resultatet: f er diskontinuert i 1
f(x) = 1 for x > 2
= 1,5 for x = 2
= 2x-2 for x > 2
Resultatet: f er diskontinuert i 2
Svar #1
02. december 2003 af krelle (Slettet)
ja, så skal du jo bare opskrive intervallerne, istedet for at skrive at de ikke er kontinuerte i et vist tal!
Skriv et svar til: Kan nogen rette min matematik opgave for fejl?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
