Matematik
Division
24. januar 2006 af
Ludobrik (Slettet)
er det her forkert?
(2x^3-3x^2-x-7):(x-4)=2x^2-3x+13
2x^3-6x^3
-3x^2
-3x^2+12x
13x
13x-91
-91
mener jeg begår en fejl men kan ikke se hvor
(2x^3-3x^2-x-7):(x-4)=2x^2-3x+13
2x^3-6x^3
-3x^2
-3x^2+12x
13x
13x-91
-91
mener jeg begår en fejl men kan ikke se hvor
Svar #1
24. januar 2006 af johnrock (Slettet)
Kan slet ikke se hvad dælan du har gjort... forstår simpelthen ik din udregning..
Svar #2
24. januar 2006 af fixer (Slettet)
Ja, forkert.
Din bøf ligger allerede i første linie
2x²*(x-4) = 2x³-8x²
ikke just det du kom frem til.
Din bøf ligger allerede i første linie
2x²*(x-4) = 2x³-8x²
ikke just det du kom frem til.
Svar #5
24. januar 2006 af Ludobrik (Slettet)
hmmm tænkte det nok.. mig og en veninde prøvede men kan godt se det nu
Skriv et svar til: Division
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
