Matematik
Differentiering..
28. januar 2006 af
viggojensens (Slettet)
Hvordan skal denne funktion differentieres?
f(t)=97,5*t*e^(-0,39*t)
f(t)=97,5*t*e^(-0,39*t)
Svar #1
28. januar 2006 af 2835 (Slettet)
f(t)=97,5*t*e^(-0,39*t)
f'(x)
= 97,5*(e^(-0,39*t)-0,39t*e^(-0,39*t))
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
f'(x)
= 97,5*(e^(-0,39*t)-0,39t*e^(-0,39*t))
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
28. januar 2006 af viggojensens (Slettet)
Det rigtige burde være:
f´(t)=97,5*(e^(-0,39*t))+97,5*t*(-0,39)*(e^(0,39*t))
Men jeg savner en fremgangsmetode og dermed nogle mellemregninger?
f´(t)=97,5*(e^(-0,39*t))+97,5*t*(-0,39)*(e^(0,39*t))
Men jeg savner en fremgangsmetode og dermed nogle mellemregninger?
Svar #3
28. januar 2006 af 2835 (Slettet)
f'(x)
= 97,5*(e^(-0,39*t)-0,39t*e^(-0,39*t))
f´(t)
= 97,5*(e^(-0,39*t))+97,5*t*(-0,39)*(e^(0,39*t))
Der står det samme, bortset fra fortegnet i e opløftet..
har blot brugt:
(f*g)'(x) = f'*g+f*g'
97,5 går direkte igennem dvs:
97,5*(f*g)'(x)= 97,5(f'*g+f*g')
::2835::
Skriv et svar til: Differentiering..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
