Matematik
Ligning
19. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
3
------------ = x
x kvartrod x
altså (3 Div. x kvartrod x = x)
Den har jeg lidt problemer med, jeg vil gerne have mellem regningerne med så jeg kan se hvordan den skal løses. Takker!
------------ = x
x kvartrod x
altså (3 Div. x kvartrod x = x)
Den har jeg lidt problemer med, jeg vil gerne have mellem regningerne med så jeg kan se hvordan den skal løses. Takker!
Svar #1
19. september 2002 af SP anonym (Slettet)
x · kvrod x er lig x ^(3/2) Hvis du gange med det på begge sider får du at:
3 = x ^(5/2)
Og så er resten lige ud af vejen..
3 = x ^(5/2)
Og så er resten lige ud af vejen..
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
