Matematik
Koordinat
19. februar 2006 af
LiL-H (Slettet)
Tegn i et koordinatsystem linien m således:
y = 2x - 2
Jeg ved godt, at I kan ikke vise mig det i et koordinatsystem, men hvis I vil være søde at forklare hvordan jeg gør.
Jeg kan huske at -2 var der den skulle skære y-aksen?
y = 2x - 2
Jeg ved godt, at I kan ikke vise mig det i et koordinatsystem, men hvis I vil være søde at forklare hvordan jeg gør.
Jeg kan huske at -2 var der den skulle skære y-aksen?
Svar #1
19. februar 2006 af Snemanden (Slettet)
Linjen skærer således y-aksen i -2, som du også selv skriver. Hver gang du går 1 til højre, skal du så gå 2 op. Linjen skærer altså x-aksen i 1..
Svar #2
19. februar 2006 af LiL-H (Slettet)
Hvis der så står y = -x + 4
Betyder det så ikke, at linjen skærer y-aksen i 4, hver gang jeg går 1 til højre, skal jeg så gå 1 ned ?
Betyder det så ikke, at linjen skærer y-aksen i 4, hver gang jeg går 1 til højre, skal jeg så gå 1 ned ?
Skriv et svar til: Koordinat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
