Tysk
2 sætninger
22. februar 2006 af
dnadan (Slettet)
Hej, jeg kan ikk rigtig finde ud af disse 2 sætninger:
1: Mange kærlige hilsner
2: Kærlige hilsner
mit bud:
1: Viele liebe Grüsse
2: Liebe Grüsse
Synes bare ikk at det lyder korrekt, er der ikk en der kan hlælpe mig?
1: Mange kærlige hilsner
2: Kærlige hilsner
mit bud:
1: Viele liebe Grüsse
2: Liebe Grüsse
Synes bare ikk at det lyder korrekt, er der ikk en der kan hlælpe mig?
Svar #1
22. februar 2006 af danielruhmann (Slettet)
Hej,
Mange kærlige hilsner =
1: dit et helt fint:-)
2: Kærlige hilsner =
2: din sætning er helt ok, ellers kan du sige "herzliche Grüsse"
Mange kærlige hilsner =
1: dit et helt fint:-)
2: Kærlige hilsner =
2: din sætning er helt ok, ellers kan du sige "herzliche Grüsse"
Svar #2
22. februar 2006 af dnadan (Slettet)
mange tak..:) er ikk helt så sikker mht. tillægsord... er først lige ved at lære det...
Skriv et svar til: 2 sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
