Matematik
Ligning
25. februar 2006 af
Pede-4k (Slettet)
Nogle der kan hjælpe med denne her?
3 * x^1,2 - 12 = 0 , x>0
På for hånd tak c",)
3 * x^1,2 - 12 = 0 , x>0
På for hånd tak c",)
Svar #1
25. februar 2006 af Mars Volta (Slettet)
Brug den naturlige logaritmefunktion.
3x^1,2=12
x^1,2=4
1,2·lnx=ln4
x=e^(ln4/1,2)
x=3,17
3x^1,2=12
x^1,2=4
1,2·lnx=ln4
x=e^(ln4/1,2)
x=3,17
Svar #3
25. februar 2006 af s051908 (Slettet)
eller kan du selv kontollere ved at tast i din lommeregner
solve(3x^(1,2)-12=0,x)
solve(3x^(1,2)-12=0,x)
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
