Fysik

Tal

26. februar 2006 af t.fair (Slettet)
hey
jeg er lidt dårlig til det her..
jeg skal sige 1:600, og derefter ha et tal som er opløftet til minus et eller andet..
nogen som kan hjælpe.. ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2006 af Jankovich (Slettet)

600^-1

Svar #2
26. februar 2006 af t.fair (Slettet)

nej... det skal gi et eller andet med 6,6 * 10 i minus et eller andet..

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2006 af Jankovich (Slettet)

Troede bare du mente 1/600 omskrevet :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

når jeg løser 1/600=6,6*10^x får jeg
x=-3,5977

Venlige hilsner

Svar #5
26. februar 2006 af t.fair (Slettet)

det er ikk nogen ligning.. jeg skal bare finde ud af hvad det giver når man opløfter.. man plejer at gøre det ¨på en lommeregner men man kan ik på min...

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

ja, men du sagde det skulle være noget med 6,6*10^etellerandet.. når du ved det, kan du regne det der etellerandet ved at sætte 1/60 lig med de 6,6*10^etellerandet

Venlige hilsner

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2006 af andoando (Slettet)

Kan du ikke prøve at skrive hele opgaven af?

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. februar 2006 af kraka (Slettet)

da jeg skrev 1/60 i #6 mente jeg selvfølgelig 1/600 :P

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. februar 2006 af Mani4 (Slettet)

600 = 6*10^2

Skriv et svar til: Tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.