Matematik
Ligning
01. marts 2006 af
dwm (Slettet)
Hejsa,
Jeg er gået helt død i det lige nu, og ville lige se om der er nogle der kan hjælpe mig. Jeg står og skal regne denne ligning ud:
(34,97*75,77+x*24,23)/100=35,4527
Jeg kan ikke rigtig hitte ud af hvordan jeg skal få det stille op.
x skal over på den anden side af = tegnet men hvad med de 35,4527?
Jeg er gået helt død i det lige nu, og ville lige se om der er nogle der kan hjælpe mig. Jeg står og skal regne denne ligning ud:
(34,97*75,77+x*24,23)/100=35,4527
Jeg kan ikke rigtig hitte ud af hvordan jeg skal få det stille op.
x skal over på den anden side af = tegnet men hvad med de 35,4527?
Svar #1
01. marts 2006 af Snemanden (Slettet)
Hejsa :)
(34,97*75,77+x*24,23)/100=35,4527
34,97*75,77+x*24,23=35,4527*100
x*24,23=35,4527*100 - 34,97*75,77
x=(35,4527*100 - 34,97*75,77)/24,23
(34,97*75,77+x*24,23)/100=35,4527
34,97*75,77+x*24,23=35,4527*100
x*24,23=35,4527*100 - 34,97*75,77
x=(35,4527*100 - 34,97*75,77)/24,23
Svar #2
01. marts 2006 af dwm (Slettet)
Ja selvfølgelig. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kunne se det. Jeg må være træt i dag :)
Jeg siger mange tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
