Matematik
rettelse!
02. marts 2006 af
AuinK (Slettet)
opgave 7
hvor lang tid har 700 kr. stået i banken til 1 ½ %, hvis renten har været
a 5,25 kr.
P = 700*1½*179,992/100360 = 180 dage ½ år
d= 5,25/1050/360000 = 60,027167
b 3,50 kr.
P= 700*1½*d / 100 * 360 = 120 dage 1/3 år
d= 3,50/1050 * 360000
c 10,50 kr 10,50/1050 * 360000 = 360 dage 1 år
rigtigt ??
hvor lang tid har 700 kr. stået i banken til 1 ½ %, hvis renten har været
a 5,25 kr.
P = 700*1½*179,992/100360 = 180 dage ½ år
d= 5,25/1050/360000 = 60,027167
b 3,50 kr.
P= 700*1½*d / 100 * 360 = 120 dage 1/3 år
d= 3,50/1050 * 360000
c 10,50 kr 10,50/1050 * 360000 = 360 dage 1 år
rigtigt ??
Svar #1
02. marts 2006 af AuinK (Slettet)
opgave 8
Formel: V = 1/3 * h *(G+g+kvadratrod G*g)
Beregn rumfanget af pyramidestubbene når
a, h=12cm, G =36cm^2,g= 16 cm^2 = 1/3*12*(36+16+kvadratrod 36 *16)= 304 cm^3
b, h = 6m, G = 25m^2, g=9m^2 = 1/3*6*(25+9+kvadratrod25*9)= 98 m^3
rigtigt??
Formel: V = 1/3 * h *(G+g+kvadratrod G*g)
Beregn rumfanget af pyramidestubbene når
a, h=12cm, G =36cm^2,g= 16 cm^2 = 1/3*12*(36+16+kvadratrod 36 *16)= 304 cm^3
b, h = 6m, G = 25m^2, g=9m^2 = 1/3*6*(25+9+kvadratrod25*9)= 98 m^3
rigtigt??
Svar #2
02. marts 2006 af AuinK (Slettet)
Opgave 9
Beregn rumfanget af keglestubbene, når
formel: V= 1/3 * pi* h * (R^2+r^2 + Rr)
a, h= 12 cm R = 5 cm r = 2 cm
= 1/3 * pi * 12 * ( 5^2 + 2^2 + Rr hvad skal man ved Rr?) Jeg for det til 104,56
Beregn rumfanget af keglestubbene, når
formel: V= 1/3 * pi* h * (R^2+r^2 + Rr)
a, h= 12 cm R = 5 cm r = 2 cm
= 1/3 * pi * 12 * ( 5^2 + 2^2 + Rr hvad skal man ved Rr?) Jeg for det til 104,56
Skriv et svar til: rettelse!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
