Kemi
isis b. opgaver
02. marts 2006 af
troldentrolle (Slettet)
hej.
skal aflevere nogle af opgaverne fra isis b, det er opg. 21,2 + 22,2 + 23,1 + 23,3..
(de er side 60)
tænkte på om der var nogle der ville hjælpe lidt..
Trolle...
skal aflevere nogle af opgaverne fra isis b, det er opg. 21,2 + 22,2 + 23,1 + 23,3..
(de er side 60)
tænkte på om der var nogle der ville hjælpe lidt..
Trolle...
Svar #1
02. marts 2006 af frodo (Slettet)
det hjælper nok lidt hvis du skriver opgaverne. Ellers har man jo ingen chance..
Svar #2
02. marts 2006 af troldentrolle (Slettet)
21,2
bilernes katalysator bliver varme under kørsel.
beregn K(500 grader C) for nitrogenoxid-ligevægten. foretag dels beregningen på samme måde som på opslaget, dels ved brug af van't Hoffs ligning..
bilernes katalysator bliver varme under kørsel.
beregn K(500 grader C) for nitrogenoxid-ligevægten. foretag dels beregningen på samme måde som på opslaget, dels ved brug af van't Hoffs ligning..
Svar #4
02. marts 2006 af troldentrolle (Slettet)
når man analyserer havvands indehold af halogenidioner, vil man ofte bruge en mohrtitrering. der bundfældes halogenidionerne med sølvioner. havvand kan typisk have følgende halogenidionkoncentrationer:
[Cl-]= 0,58 M
[Br]= 0,88 mM
[I-]= 0,4 µM
hvilken halogenidion vil først danne bundfald med tilsatte sølvioner?
[Cl-]= 0,58 M
[Br]= 0,88 mM
[I-]= 0,4 µM
hvilken halogenidion vil først danne bundfald med tilsatte sølvioner?
Skriv et svar til: isis b. opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
