Matematik
differentiering hjælp
12. marts 2006 af
181319 (Slettet)
jeg kan ikke løse disse fkt. og det vil være en STOR hjælp hvis i kunne hjælpe mig
f(x)= -3x^4+4x^3+5x^2-7x+6
f(x)= kvadratroden af x*(6x^2+x^-3)
f(x)= x+1/x^2+3
f(x)= -3x^4+4x^3+5x^2-7x+6
f(x)= kvadratroden af x*(6x^2+x^-3)
f(x)= x+1/x^2+3
Svar #1
12. marts 2006 af dnadan (Slettet)
hmmm lavet lige den første for dig, så kan du selv lave de sidste 2
f(x)= -3x^4+4x^3+5x^2-7x+6
f'(x)=-3*4x^(3)+4*3x^(2)+5*2x-7 og herfra skal du bare rydde op...
hint: næste har noget at gøre med produkt og indre funktion at gøre.
hint 2: brøk differentiering
f(x)= -3x^4+4x^3+5x^2-7x+6
f'(x)=-3*4x^(3)+4*3x^(2)+5*2x-7 og herfra skal du bare rydde op...
hint: næste har noget at gøre med produkt og indre funktion at gøre.
hint 2: brøk differentiering
Skriv et svar til: differentiering hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
