Matematik

enkelt spørgsmål: x^2 +4 =0

16. marts 2006 af sunset (Slettet)

x^2+4= 0
x = -4 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2006 af iinnaj (Slettet)

x= -4^(1/2)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2006 af iinnaj (Slettet)

er det x opløftet i 2 eller x opløftet i 2+4 ??

Svar #3
16. marts 2006 af sunset (Slettet)

x er kun opløftet i 2

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2006 af iinnaj (Slettet)

så er det som jeg skrev
først minus med 4 på begge sider. derefter tager du kvadratroden på hver side

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2006 af Duffy

x^2 + 4 = 0

x E {-2i , 2i}



Duffy


Svar #6
16. marts 2006 af sunset (Slettet)

ok tak skal du ha'! men jeg forstår ikke helt din forklaring duffy ^^

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#6:
Der er kun rent imaginære løsninger. Inden for de reelle tal, er løsningsmængden til ligningen med andre ord tom.

Svar #8
16. marts 2006 af sunset (Slettet)

Et spørgsmål mere:
Hvad er forskellen på at finde fortegnslinien for f'(x) og f(x)?
Hvis der i en opgave bliver bedt om at finde fortegnslinie, er det så bedst at fidne det for f(x) eller f'(x)?

Skriv et svar til: enkelt spørgsmål: x^2 +4 =0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.