Matematik
Ligning
29. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hvordan løses ligningen: x^2-4/x-2=(x+2)(x+1)?? Jeg har prøvet, men ender med 3.grads-ligninger........
Ligningen 12/x^2 + 16/x-2 = 0 volder mig også en del problemer......
Ligningen 12/x^2 + 16/x-2 = 0 volder mig også en del problemer......
Svar #1
29. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Det bliver en 3. grads ligning. nemlig x^3-2x^2-10x-4=0
så går jeg ud fra, at du skal finde nulpunkter for x, som er:4.45, -0.45 og -2.
så går jeg ud fra, at du skal finde nulpunkter for x, som er:4.45, -0.45 og -2.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
