Matematik

finde punkt (diffligning)

20. marts 2006 af stumpL (Slettet)
dy/dx=y+1

I punktet (x0;f(x0)) har grafen for f en tangent med ligningen y=3x+5.

Bestem koordinatsættet til punktet P.

Hvordan bestemmer jeg dette punkt??

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2006 af Smeedy (Slettet)

Ja den hårde metode er at løse diff ligningen ved brug af formel 190... og diff. løsningen (f(x)) og sætte denne lig 3... (f'(x)=3)

Svar #2
20. marts 2006 af stumpL (Slettet)

#1
forstår ikke hvad du mener...

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2006 af Smeedy (Slettet)

Hvis du finder en løsning til diff.ligningen, og differencierer den, så kan du finde punktet ved at sætte den afledede funktion (f'(x)) lig med hældningen....

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2006 af sigmund (Slettet)

Du har at dy/dx = 3 i det søgte punkt.

Skriv et svar til: finde punkt (diffligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.