Matematik

Eksamenssæt 2005 (3 årig A)

21. marts 2006 af Zir (Slettet)
Hej!

Søger nogle som har lavet eksamensættet fra sidste år ved eksamen for 3 årige A-niveau?

Er der nogen der vil hjælpe mig?

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2006 af Micc_86 (Slettet)

Har selv lige været til terminsprøve i matematik (3 årige A-niveau), hvor vi fik udleveret det opgavesæt. Ved ikke helt, om jeg har tid til at hjælpe, da jeg er ved at læse op til kemi terminsprøve - men hvad er det helt præcis, du skal have hjælp med?

Hvis du skriver det, så kan det jo være, at der er andre, der kan hjælpe lidt ;D

Svar #2
21. marts 2006 af Zir (Slettet)

Det er op til flere opgaver, men kan lige skrive i morgen, hvilke det drejer sig om, hvis det er i orden?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2006 af Micc_86 (Slettet)

helt iorden ;d

Svar #4
22. marts 2006 af Zir (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med opgave 3 der i?

Skal jeg bestemme funktion ved hjælp af lommeregner?

Svar #5
22. marts 2006 af Zir (Slettet)

Micc_86 ---> Har du msn, så kan vi lige snakke derover?

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. marts 2006 af TF (Slettet)

Brug f.eks.
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/funktioner.html#potens
inden du spørger så bredt.

Det er sjovere for lektiehjælperne når spørgerne bare genkender en flig
af spørgsmålet.

Også lige en ting mere, det ville være hjælpsomt hvis du kort skrev opgaveteksten.

F.eks. Bestem a og b i y=b*x^a for værdierne
(x,y) = [16,20,24,28,32,36,40], [130,400,650,1000,1800,2500,3500].

Nå, men for en potensfunktion f(x) = b * x ^ a er a = (log(y2)-log(y1))/(log(x2)-log(x1)) og b = y1 / x1 ^a hvor (x1,y1) og (x2,y2) er to yderpunkter i en emperisk målt serie af sammenhørende værdier.

Indsæt x=30 og udregn f(30). Check enheder, opgavestiller er snedig.
løs f(x) = 2000 mht. x
30% vækst i x?
y1=b*(x1)^a
y2=b*(x2)^a
x2/x1 = 1,3
Heraf finder du y2/y1


Skriv et svar til: Eksamenssæt 2005 (3 årig A)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.