Dansk

analyse

26. marts 2006 af IIII (Slettet)
Hej! Jeg er en ny bruger her på studi! Vil I rette min analyse ??

Svar #1
26. marts 2006 af IIII (Slettet)

Analyse af De Hvide Mænd

1: Handlingsreferat
Edwin går rundt omkring i byen. Han har brug for at være alene. Han tror, at han er faret vild, men han går på den vej, som fører op til hans gamle skole. Edwin ser en bil komme kørende med høj fart. Det er De Hvide Mænd. Han tager hjem til sin kæreste Lykke og fortæller, hvad der er sket. Han er bange. Der er ikke lang tid til eksamen, og Edwins snit er lige på grænsen. 9.6. Hvis han slutter med et snit lavere end det, så kommer De Hvide Mænd og henter ham. Edwin går over i parken for at læse på sit matematik. Lige pludselig er der en mand, der kommer hen og tager fat i kraven på ham, og siger noget om, at han skal pensioneres om fem dage, og han vil have hjælp. Edwin kan se, at han er bange. Meget bange. Han tænker hele tiden på denne mand. Edwin tager på besøg hos en gammel kammerat, der hedder Lenny. Han kommer til at tænke på engang i skolegården, hvor han var med til at mobbe en dreng. Han blev næsten slået ihjel, og det var Lenny der sparkede det sidste spark. Edwin vidste det, men havde aldrig sagt noget om det til Lenny. Edwin når ikke at få læst hele pensummet i matematik, før eksamen er over ham. Han har læst 2100 sider, ud af 2500. Han går ind til eksamination, og han trækker spørgsmålet Garratys spejlingsargument. Han begynder bare at snakke, uden at tænke. Efter en halv time er han færdig. Han får 9. Hans snit er faldet. Det er under grænsen. Hans forældre bliver meget skuffede, og taler ikke til ham i lang tid..

Den næste eksamen er idræt. Han skal spille en stor kamp i Roughball. Han har altid godt kunne lide det spil. Lige fra han var 4-5 år gammel. Han træner hårdt. Seks timer om dagen. To timer om morgenen, to om eftermiddagen og to om aftenen. Han får på et tidspunkt et flashback. Han sad på et stort stadion, og så sin første roughball-kamp. Det var Danmark mod Sverige. Danmark havde, nok verdens bedste spiller, Samson. Han har vundet alt, der var at vinde. Midt under kampen bliver Samson tromlet ned af en hel flok svenske spillere, og han blev båret ud. Lidt efter lød der et par skud. Det var De Hvide Mænd. Tiden er kommet til Edwins vigtigste kamp i hans liv. Holdene bliver delt, og kampen går i gang. Edwin giver den alt hvad remmer og tøj kan holde, og til allersidst i kampen, tackler han Henry så hårdt, at han kan høre, at hans ryg brækker. Han bliver hentet. Edwin får 13. Hans forældre er meget stolte, og giver ham et ur. Hans far har købt en flaske rødvin, som er ulovligt.

Så er tiden kommet til dansk. Edwin mangler at læse 800 sider. Han begynder at tænke på den gang hans farfar skulle pensioneres. Edwin og hans forældre var taget derover, for at sige farvel. Farfar var meget bange. Edwin var 6 år. Han kan knapt huske det. Hans farfar sagde, at Edwin aldrig måtte glemme den verden, der havde været, før De Hvide Mænds Korps blev oprettet.
Edwin og hans forældre tog afsked med farfaderen og kørte væk. Da de holdte i et vejkryds åbnede Edwin døren og løb hjem, hvor farfar boede.

Svar #2
28. marts 2006 af IIII (Slettet)

en som vil rette dette?

Svar #3
08. april 2006 af IIII (Slettet)

en der vil rette min analyse ?

Brugbart svar (3)

Svar #4
08. april 2006 af valentine (Slettet)

Læs #9 her:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=198214

Svar #5
08. april 2006 af IIII (Slettet)

Skrevet den: 28-03-2006 21:26:12


en som vil rette dette?


Re: analyse
Skrevet den: 08-04-2006 16:00:08

en der vil rette min analyse ?


Se disse tidspunkter og + Jeg spammer ikke. Jeg vil kun have hjælp til dette. Søger faktisk en som vil rette min analyse...

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. april 2006 af valentine (Slettet)

Jo, du spammer!

Hvis der ikke er nogen, der gider at se den, første gang du postede den, så er der sandsynligvis heller ikke nogen,der gider at se på den anden gang.
Dem, der er interesserede i dansk, tjekker det danske forum, derfor er det ikke nødvendigt at poste flere indlæg efter hinanden, da det bare fungerer som irritationsmoment for andre.
Tror mig, der har været et par eksempler her på studi.

Svar #7
08. april 2006 af IIII (Slettet)

Jeg er her for at få hjælp ikke for at spamme.

Svar #8
08. april 2006 af IIII (Slettet)

en som vil rette min analyse

Brugbart svar (0)

Svar #9
09. april 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Det der er faktisk spam! det er en forum, ikke en chat! i en chat ville det være ok, men i et forum kaldes det spam:

"Spamming = masseudsendelse af enslydende meddelelser på et netværk. Udtrykket stammer fra internetmiljøet, som har hentet det fra en Monty Python-sketch"
kilde: http://libris.dk

Og det er både etisk forkert og ulovligt (både jævnfør studieportalens regler og den danske samt internationale lovgivning), men endnu mere, det giver bestemt ingen lyst til at rette din stil mere, ved at du skriver mange indlæg. Du formår at fremstille dig selv som en total hjernedød "argh se mig! OMG!" agtig bruger, fremfor at være opmærksom på din egen opførsel, og vise modenhed og selvkontrol når du er online.

Det er således dit image ud ad til, der gør hvor vidt folk er villige til at hjælpe. Selv om det er distanceret og online, gælder de samme etiske regler som når du befærdes offentligt i virkeligheden. Der er således (oftest) intet hjælp at hente, såfremt du vælger at fremstå som en egoistisk barnagtig person, der bare SKAL have hjælp. (for det er jo det vi alle er her for, at hjælpe dig, eller hvad?)

Svar #10
09. april 2006 af IIII (Slettet)

9# Jeg er her ikke for at diskutere om hvad spam betyder når jeg selv godt ved det... Jeg er her for at få hjælp, seriøst

Brugbart svar (0)

Svar #11
09. april 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#10 aktion <-> reaktion

vil du have seriøst hjælp, bør du måske næste gang du søger hjælp fremstå seriøst i din (ikke dine!) forespørgsel, i modsætning til denne hér.

Skriv et svar til: analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.