Matematik
logaritmiske ligninger
01. oktober 2002 af
SP anonym (Slettet)
hvem kan hjælpe mig????
3log (x) = 2,243
og
4log (2x-6) = 1,9376
gerne med mellem regninger.
På forhånd tak
3log (x) = 2,243
og
4log (2x-6) = 1,9376
gerne med mellem regninger.
På forhånd tak
Svar #1
01. oktober 2002 af SP anonym (Slettet)
3log(x)=log(x^3)
dvs. x^3=10^(2,243) hvorefter du tager den 3. rod og finder x.
På samme måde må den anden kunne løses.
dvs. x^3=10^(2,243) hvorefter du tager den 3. rod og finder x.
På samme måde må den anden kunne løses.
Skriv et svar til: logaritmiske ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
