Matematik
trekantens vinkler
26. marts 2006 af
Aliehs (Slettet)
En trekant har sidelængderne 3,4 6,2 og 7,5
beregn trekantens vinkler..
Er der ikke nogen der lige kan hjælpe mig igang.. er virkelig lost.
beregn trekantens vinkler..
Er der ikke nogen der lige kan hjælpe mig igang.. er virkelig lost.
Svar #2
27. marts 2006 af Kim Svenningsen (Slettet)
Ja.
c^2 = a^2 + b^2 - 2*a*b*cosC
cosC = (a^2 + b^2 - c^2)/(2*a*b)
c^2 = a^2 + b^2 - 2*a*b*cosC
cosC = (a^2 + b^2 - c^2)/(2*a*b)
Skriv et svar til: trekantens vinkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
