Matematik
Differentiering af (ln(x))/(x)
27. marts 2006 af
HamFraTv (Slettet)
Hej. Ville bare lige høre, om jeg har fået den rigtige differentialkvotient:
f(x) = (ln(x))/(x)
f'(x) = (1-ln(x))/(x^2)
Er det korrekt? Hvis ikke - hvad er der så galt?
På forhånd tak!
f(x) = (ln(x))/(x)
f'(x) = (1-ln(x))/(x^2)
Er det korrekt? Hvis ikke - hvad er der så galt?
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Differentiering af (ln(x))/(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
