Matematik
Geometri
29. marts 2006 af
Den.... (Slettet)
Sidder og kigger eksamensopgaver igennem, som forbedredelse på terminsprøve i næste uge, og faldt lige over den her;
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-2-uden.pdf?menuid=150560
ved e)'eren sidder jeg simpelthen fast, nogle der har et hint?
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-2-uden.pdf?menuid=150560
ved e)'eren sidder jeg simpelthen fast, nogle der har et hint?
Svar #2
29. marts 2006 af Den.... (Slettet)
Mener du, sådan her:
SinA = a/c
3/5 = 7/c <=>
0,6c = 7 <=>
c = 7/0,6 <=>
c= 11,67
?
SinA = a/c
3/5 = 7/c <=>
0,6c = 7 <=>
c = 7/0,6 <=>
c= 11,67
?
Svar #3
29. marts 2006 af andoando (Slettet)
Du har sin/cos relationerne..
Jeg har ikke min formelsamling lige nu, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt men det er noget i retning af at cos(A) = modstående katete/ hosliggende katete.. du kender jo sin(A) og cos(A) samt den modstående katete så der er kun ubekendt.. ked at jeg ikke helt kan huske relationerne, men håber at det hjalp lidt.
Jeg har ikke min formelsamling lige nu, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt men det er noget i retning af at cos(A) = modstående katete/ hosliggende katete.. du kender jo sin(A) og cos(A) samt den modstående katete så der er kun ubekendt.. ked at jeg ikke helt kan huske relationerne, men håber at det hjalp lidt.
Svar #4
29. marts 2006 af sigmund (Slettet)
#2:
Ja, jeg mener sådan. Bedre ville dog være at opgive resultatet som 35/3, da dette er det eksakte resultat.
Ja, jeg mener sådan. Bedre ville dog være at opgive resultatet som 35/3, da dette er det eksakte resultat.
Skriv et svar til: Geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
