Matematik
logaritmiske ligninger
02. oktober 2002 af
SP anonym (Slettet)
4log(2x-6)=1,9376
skrive lige hvordan..
skrive lige hvordan..
Svar #1
02. oktober 2002 af SP anonym (Slettet)
4*log(2x-6)= 1,9376
log(2x-6) = 1,9376/4
10^log(2x-6) = 10^(1,9376/4)
2x-6 = 10^(1,9376/4)
2x = 10^(1,9376/4) + 6
x = (10^(1,9376/4) + 6)/2
x = 4,5254
log(2x-6) = 1,9376/4
10^log(2x-6) = 10^(1,9376/4)
2x-6 = 10^(1,9376/4)
2x = 10^(1,9376/4) + 6
x = (10^(1,9376/4) + 6)/2
x = 4,5254
Skriv et svar til: logaritmiske ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
