Dansk

ord

02. april 2006 af villmus (Slettet)
Hvad betyder detaljerede hoved ??

ens eksistens ?


kigger ud i horisonten ??

kigger ikke på sit afkom ??


barn ligger på en akavet måde ???

I stedet burde man lave en isbod eller pølsekiosk, som kunne gøre lidt mere nytte ??

Princippet ??

andres anstrengelser ??

bliver mere komplekst ??

det kunne være sjovt at vide lidt om mine rødder??

Både et praktisk aspekt, set på den måde, at man gerne vil fragtes forskellige steder hen, i stedet for at tage cyklen??

Men også på et psykisk plan ??

ligger jeg på tagterassen og tager solbad.??

Hvad betyder disse sætninger?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2006 af Sofia :) (Slettet)

I hvilken sammenhæng ?

- Sofia :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2006 af valentine (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=194945&h=barn%20ligger%20på%20en%20akavet%20måde


Hovsa!!!

Svar #3
02. april 2006 af villmus (Slettet)

NeJ Valentine ! Du skal ikke kritisere mig ! I studiportalen er man for at hjælpe ! Det hjælper intet og dette er ikke fra en stil NEJ!

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2006 af valentine (Slettet)

Det er da sjovt, eftersom alle de nævnte udtryk er til at finde i linket.


Svar #5
02. april 2006 af villmus (Slettet)

Hvad betyder disse ord?

eksistens, anstrengelser, afkom, Princippet, akavet måde, komplekst, aspekt, psykisk plan, tagterassen

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. april 2006 af Sofia :) (Slettet)

Men for at vi skal kunne hjælpe, er du nødt til at forklare sammenhængen..

Det kan jo forstås på mange måder - alt efter sammenhængen.

Svar #7
02. april 2006 af villmus (Slettet)

valentine Jeg har ikke spurgt om at du skulle finde et link der er en der har skrevet en stil OG HVAD SÅ ! her skal man opfør sig ordentligt og vide hvad folk skal have hjælp til ! Ikke kritiser De folk du ikke kender ! Det er der ingen der har bedt om... Jeg spørger pænt om I ved hvad disse ord betyder

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. april 2006 af valentine (Slettet)

Jeg henviser til denne:

http://ordnet.dk/ods/

Eller få en synonymordbog.


Svar #9
02. april 2006 af villmus (Slettet)

6 # Jeg spørger pænt om hvad fx ordet betyder eksistens ?

Svar #10
02. april 2006 af villmus (Slettet)

fx : hvad betyder begynder begynder betyder at starte på den måde :)

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. april 2006 af Guruen (Slettet)

ellers en nudansk ordbog..
kender du måske udtrykket at eksistere?
det kommer af det samme

Svar #12
02. april 2006 af villmus (Slettet)

det betyder at man er der

Brugbart svar (0)

Svar #13
02. april 2006 af MeWannaGoBoom (Slettet)

#2

Ja, det virker næsten FOR mistænkeligt :P


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. april 2006 af Guruen (Slettet)

ja.. hva tror du så en eksistens betyder?

Svar #15
02. april 2006 af villmus (Slettet)

Eksistens= Det er at måden at leve på

anstrengelser = Kunne det være hårdt arbejde ?

Afkom = Han eller hun har sin oprindelse fra (en): børn ell. efterkommere


Brugbart svar (0)

Svar #16
02. april 2006 af valentine (Slettet)

Fra linket i #2
"Så i øjeblikket ligger jeg på tagterassen og tager solbad "

Fra #0
"ligger jeg på tagterassen og tager solbad.?? "

Ligeså med alle de andre sætninger. Sammentræf?
Næppe!

Svar #17
02. april 2006 af villmus (Slettet)

akavet måde = sådan hurtig måde


komplekst = sammenhæng

aspekt ved ikke

psykisk plan ved ikke

tagterassen = det må være en terasse på et tag

Svar #18
02. april 2006 af villmus (Slettet)

Valentine hvad er dit problem?? Jeg prøver og være seriøs !

Brugbart svar (0)

Svar #19
02. april 2006 af Jeppedyret (Slettet)

hæhæ det er lidt mystisk det her, men troede bare du dissede, valentine.. :D pga. de ting der var high-lighteT hæ hæ

men en akavet måde er en Underlig måde
komplekst betyder indviklet!!!
aspekt betyder hmm... den er lidt tricky.. "en måde at se tingene på"

Brugbart svar (0)

Svar #20
02. april 2006 af white_angel (Slettet)

akavet måde:en måde som føles klodset el. forkert, =kejtet

komplekst = sammensat

aspekt= synsvinkel

Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.