Tysk

hjælp.. skal havde hjælp til en øvelse i einfach so! en oversættelse

03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)
emnet er: forholdsord med dativ. her kommer stykket der skal oversættes:

ved ankomsten med toget var han forsinket, men han kom dog rettidigt til receptionen hos ministeren. Efter receptionen vendte han tilage til anegården med en hund. siden den aften har man slet intet hørt fra manden.

ved = bei
kom = kam
ankomst = Ankunft (f)
forsinkelsen = Verspätung (f)
rettidig = rechtzeitig
ferie = Empfang(m)


mange tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2006 af kraka (Slettet)

Hej. Prøv selv først, så skal vi nok hjælpe dig med dine fejl. Du får næppe nogen herinde til at lave dine lektier.

Venlige hilsner

Svar #2
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

okay.. det har jeg så gjort, og lavet et andet indlæg..

tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#2) hvorfor har du lavet et nyt indlæg?
Og sjovt nok så skriver du dette indlæg ind efter at have oprettet en ny tråd!

Bjarke

Svar #4
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

jeg aner sku ikke hvordan man retter i det indlæg man allerede sætter ind...
og jeg tog den anden persons råd til mig, og lavede det først selv, og satte det så ind. og hvis jeg ikke ved hvordan man ændre i det førindskrevne, så kunne jeg ikke se noget galt i at lave et nyt indlæg.

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#4) ej ved du hvad det er sku logik for burhøns!

Du kan jo bare have oprettet et "underindlæg" eller hvad f*** de hedder!!

Bjarke!

Svar #6
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

ved du hvad, jeg tænkte ikke over det.

og var det ikke dig, som sagde at der var "andre" der havde brug for hjælp? hvis der er så mange andre der har brug for din hjælp, og mine indlæg tager så mget af din tid du skal bruge til at hjælp andre, kan jeg sku ikke helt forstå at du ruger så meget af din tid til at brokke dig, og hentyde til at jeg er "dum". det er jo logik for burhøns ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#6) Ved du hvad? Detvar faktisk slet ikke det jeg mente, jeg synes bare det er vildt irerterende at folk som dig opretter 1000 indlæg uden at tænke over det!

Bjarke

Svar #8
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

folk som mig? det her er mit/mine første indlæg! så overdriver du ikke lidt.. og hvis du ikke mener det første, synes jeg godt nok det er underligt at svinge ud. men undsklyd hvis jeg har trådt dig over tæerne med mit "ekstra" indlæg.

Brugbart svar (0)

Svar #9
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#8) den er god med dig!!!!!!!!!!!

Bjarke

Svar #10
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

tjek min profil, så kan du se mine indlæg..

Brugbart svar (0)

Svar #11
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#10) JEG ER VILD LIGEGLAD :(

Bjarke


Svar #12
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

ja det kan jeg se siden du svare

Brugbart svar (0)

Svar #13
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#12) Nu har du jo fået den "hjælp" du skulle have så SMUT!

Eller skal du måske til at oprette flere indlæg med samme spørgsmål, der kunnejo være nogle fejl...


Skriv et svar til: hjælp.. skal havde hjælp til en øvelse i einfach so! en oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.