Tysk

hjælp! rettelse af en oversættelse

03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)
emnet er: forholdsord med dativ. her kommer stykket der skal oversættes:

ved ankomsten med toget var han forsinket, men han kom dog rettidigt til receptionen hos ministeren. Efter receptionen vendte han tilage til anegården med en hund. siden den aften har man slet intet hørt fra manden.

ved = bei
kom = kam
ankomst = Ankunft (f)
forsinkelsen = Verspätung (f)
rettidig = rechtzeitig
ferie = Empfang(m)

her er det jeg har fået det til
Bei der Ankunft mit dem Zug hat er eine Verspätung, aber er kam rechtzeitig bis den Empfang dem Minister.
Nach der Rezeption er zurück bis den Bahnhof mit einem Hund wende. Seit der Abend hat man nicht da Mann auf gehöre.



mange tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=196068

Svar #2
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

hvorfor laver du et link til den anden?

jeg har jo lavet den om!

og rugt det råd ham den anden gav mig

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2006 af Bjarkee (Slettet)

#2) Ja, så skal du da også "bruge" det råd inde i den første tråd, du behøves jo ikke hele tiden at oprette nye tråde, det får du jo ikke hurtigere hjælp af!!!
Du er trods alt ikke den eneste der skal have hjælp til tysk!

Bjarke

ps, undskyld stavefejl :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2006 af kraka (Slettet)

Hej. Jeg er ikke super god til tysk, men her er mit bud. Du skal være opmærksom på at ordet "bis" ikke betyder "til":

Bei der Ankunft mit dem Zug hat er eine Verspätung, aber er kam rechtzeitig zu dem Empfang bei dem Minister.
Nach der Rezeption wendete er nach dem Bahnhof mit einem Hund zurück. Seit der Abend hat man überhaupt nichts von dem Mann gehört.

Venlige hilsner

Svar #5
03. april 2006 af sabbe2000 (Slettet)

okay.. mange tak for hjælpen...

mvh mille

Skriv et svar til: hjælp! rettelse af en oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.