Matematik

ligning

03. april 2006 af LarsUlri (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med denne ligning:
0,5 log x = 5 - 3 log x

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2006 af ibibib (Slettet)

Isoler log x:
0,5logx+3logx=5 <=>
3,5logx=5 osv.

Svar #2
03. april 2006 af LarsUlri (Slettet)

tusind tak :D

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.