Dansk

underlige ord

05. april 2006 af Rixer (Slettet)
hvordan udtaler man

[portjé]
[sjampinjong]
[sjenerøs]

[mester]
[lag af is]
[rundhåndet]

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2006 af Romulus (Slettet)

Hmmm, hvad mener du?

1. porsche
2. champignon
3. generøs

Men hvad mener du helt konkret?

Svar #2
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

ok mange tak

der står her at jeg skal sætte de lumske ord på plads i skemaet.

Mester

lag af is

runhåndet ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2006 af Romulus (Slettet)

#2
Hvilket skema snakker du om? Du må være lidt mere konkret i din sag, hvilket jeg vist også antydede i #1.

Svar #4
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

2 sek uploader lige Romulus

Svar #5
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?id=34527&noresize=yes

Nu tror jeg du kan forstå mig :)

Svar #6
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

hva skal jeg gøre?

Svar #7
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

en som kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. april 2006 af Romulus (Slettet)

mester = tænk lidt "udenlandsk" og den er let.

lag af is = hmm, overvej valgmulighederne og den er let.

rundhåndet = måske lidt svær for dig. Generøs.

Svar #9
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

jamen hvordan skal jeg lave det? forstår det ikke ? skal jeg sætte ting ?

Brugbart svar (0)

Svar #10
05. april 2006 af Deschain (Slettet)

Du skal sætte de ord, der står i kassen til venstre, ind i skemaet. Fx skal det første i skemaet ud for "mester" være "champion", som der hentydes til i #8.

Svar #11
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

arh ok mange tak

Svar #12
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

lag af is = isslag

Brugbart svar (0)

Svar #13
05. april 2006 af Deschain (Slettet)

Det passer ikke med antallet af bogstaver i skemaet. Det rigtige svar er islag - der var et lille s for meget men det giver alligevel en forskel i ordets betydning;)

Svar #14
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

lærerbord = kateter

en dag i måneden = dato


Brugbart svar (0)

Svar #15
05. april 2006 af Tissi (Slettet)

spændstigt metal = fjeder

Brugbart svar (0)

Svar #16
05. april 2006 af Deschain (Slettet)

Hmm brug eventuelt en retstavningsordbog. Lærerbord = kateder

Svar #17
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

hvad med godtgjort ? adfærd ? hotelfunktionær og ti´ldække?

Brugbart svar (0)

Svar #18
05. april 2006 af Deschain (Slettet)

Prøv at bruge udelukkelsesmetoden. Indsæt alle de ord du kan inden du spørger igen. Så skal jeg nok hjælpe med resten

Brugbart svar (0)

Svar #19
05. april 2006 af Tissi (Slettet)

hotelfunktionær = portier, vil jeg mene.

Svar #20
05. april 2006 af Rixer (Slettet)

fuglenes legemsbeklædning = fjer

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 59 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.