Matematik
Har Glemt ALT OM :S
13. april 2006 af
Noa (Slettet)
har lige noget som jeg har prøvet at løse, men har glemt alt om integraler... den er sikkert meget simpel men jeg kan bare ik huske noget af det
grænserne er fra 0-1
S xe^3x dx
ved godt at jeg skal bruge bestemt integral- partiel integration
jeg får
[xe^3x](grænser 0-1) -S (grænser 0-1)x3e^3x dx
<=> e^3 - S (grænser 0-1) x3e^3x dx
hvad skal jeg med højre side integ. eller diff??????
grænserne er fra 0-1
S xe^3x dx
ved godt at jeg skal bruge bestemt integral- partiel integration
jeg får
[xe^3x](grænser 0-1) -S (grænser 0-1)x3e^3x dx
<=> e^3 - S (grænser 0-1) x3e^3x dx
hvad skal jeg med højre side integ. eller diff??????
Svar #1
13. april 2006 af Madsst (Slettet)
1/3xe^3x-Sxe^3x=1/3xe^3x-1/3e^3x=
1/3e^3x(x-1)
grænser 0 - 1
1/3e^3(0)-1/3e^0(-1)=1/3
1/3e^3x(x-1)
grænser 0 - 1
1/3e^3(0)-1/3e^0(-1)=1/3
Svar #2
13. april 2006 af ibibib (Slettet)
Der er et x for meget i det sidste integral:
S (grænser 0-1)x3e^3x dx
skal være
S (grænser 0-1)3e^3x dx
Du skal jo differentiere x og x'=1
S (grænser 0-1)x3e^3x dx
skal være
S (grænser 0-1)3e^3x dx
Du skal jo differentiere x og x'=1
Skriv et svar til: Har Glemt ALT OM :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
