Matematik
andengradsligninger med komplekse tal
15. april 2006 af
CziX (Slettet)
Jeg sidder lidt i en fortvivlet situation, for jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan man løser sådan nogle ligninger.
Det der volder mig de største problemer, er, når jeg får en diskriminant i forskellige varianter. Jeg kan huske, at der nogle regler, når a1=0 osv. men hvordan det lige er... det har jeg svært ved huske!
Et eksempel vil f.eks. være, hvor d = 50i, hvordan løses den?
Det der volder mig de største problemer, er, når jeg får en diskriminant i forskellige varianter. Jeg kan huske, at der nogle regler, når a1=0 osv. men hvordan det lige er... det har jeg svært ved huske!
Et eksempel vil f.eks. være, hvor d = 50i, hvordan løses den?
Svar #1
15. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Hvad er a1 og d?
En andengradsligning med komplekse koefficienter løses på samme måde som hvis koefficienterne ``blot'' er reelle.
En andengradsligning med komplekse koefficienter løses på samme måde som hvis koefficienterne ``blot'' er reelle.
Skriv et svar til: andengradsligninger med komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
