Matematik

Differentiering af 3^x

18. april 2006 af HamFraTv (Slettet)
Hej...
Det er sikkert enormt nemt, men jeg er rimelig blæst efter påskeferien (ok, nem undskyldning(.
Men hvordan differentierer jeg dette?

f(x)= 3^x
f'(x)= ????

På forhånd tak?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2006 af Raphson (Slettet)

Når f(x) = 3^x, så er f'(x) = ln(3)*(3^x)

Skriv et svar til: Differentiering af 3^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.