Matematik
Pointsum - svarer til hvilken karakter?
24. april 2006 af
SusenPutten (Slettet)
Nu går jeg sproglig, og har derfor naturfag. Jeg tænkte over, om der er nogen der ved, hvor mange point man skal have for fx at få 11 - eller 10 - eller.. Ja i det hele taget, hvor går grænserne?
Jeg har hørt noget med, at 95-100 point (ud af 100 mulige) giver 11
- men så ved jeg heller ikke mere.
Jeg spørger fordi jeg lige har været til terminsprøve, og nu prøver at regne ud, hvad jeg muligvis kan have fået :)
På forhånd tak
Jeg har hørt noget med, at 95-100 point (ud af 100 mulige) giver 11
- men så ved jeg heller ikke mere.
Jeg spørger fordi jeg lige har været til terminsprøve, og nu prøver at regne ud, hvad jeg muligvis kan have fået :)
På forhånd tak
Svar #1
24. april 2006 af ibibib (Slettet)
Der ikke nogen fast grænse. Men du kan ca. regne med
45-55 = 6
55-65 = 7
65-75 = 8
75-85 = 9
85-95 = 10
45-55 = 6
55-65 = 7
65-75 = 8
75-85 = 9
85-95 = 10
Svar #2
24. april 2006 af SusenPutten (Slettet)
Okay.. Fordi.. havde engang 84 procent rigtige, hvilket gav mig et 10-tal.. Så.. tænkte bare..
Skriv et svar til: Pointsum - svarer til hvilken karakter?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
