Matematik

Funktioner

25. april 2006 af JB (Slettet)
To funktioner f og g er givet ved f(x)=x^-1/2*ln x og g(x)=2x^1/2*ln x - 4x^1/2.

Gør rede for, at g er stamfuntion til f.

Skal man starte med at diff de 2 funktioner ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2006 af ibibib (Slettet)

Vis, at g'(x) = f(x).

Svar #2
25. april 2006 af JB (Slettet)

Dvs jeg skal bare diff g(x) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2006 af Penthesilea (Slettet)

Ja

Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.