Matematik
omskriv til potens
27. april 2006 af
hvepse (Slettet)
Mit problem er at jeg ikke lige kan hitte ud af hvordan denne opgave kommer til at se ud
Her er opgaven:
skriv
1000*10^-5 / (10^-2)^3
som potens af 10
Giv venligst det rigtige resultat, og en lille forklaring på hvordan det er gjort :)
Her er opgaven:
skriv
1000*10^-5 / (10^-2)^3
som potens af 10
Giv venligst det rigtige resultat, og en lille forklaring på hvordan det er gjort :)
Svar #1
27. april 2006 af Jørsboe (Slettet)
Hej
DU gør følgende
Kigger først på dem hver for sig
1000*10^-5 = 10^3*10^-5 = 10^-2
(10^-2)^3 = 10^-6
10^-2/10^-6 = 10^(-2-(-6)) = 10^4
DU gør følgende
Kigger først på dem hver for sig
1000*10^-5 = 10^3*10^-5 = 10^-2
(10^-2)^3 = 10^-6
10^-2/10^-6 = 10^(-2-(-6)) = 10^4
Skriv et svar til: omskriv til potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
