Matematik
Parallelogram (eksamensopgave)
29. april 2006 af
mobz (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-2-med.pdf?menuid=150560
Den første opgave...
den der hedder "beregn |CE|"
Er vi ikke enige om at:
|CD| = |AB| = 11
|BC| = |AD| = 15
Eller jeg er helt forkert på den?
Den første opgave...
den der hedder "beregn |CE|"
Er vi ikke enige om at:
|CD| = |AB| = 11
|BC| = |AD| = 15
Eller jeg er helt forkert på den?
Skriv et svar til: Parallelogram (eksamensopgave)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
