Matematik
Trigonometri
05. januar 2004 af
Barbie (Slettet)
Hej! Jeg har et spørgsmål som jeg håber der er nogle der gider at svare på. Jeg har regnet en cos577* til at være -0,79863551. Hvordan finder jeg gradtallet der ligger imellem 0* og 360*? På forhånd tak...
Svar #1
05. januar 2004 af starF (Slettet)
du sætter din lommeregner til at degree istedet for radian. Eller du kan gøre:
360/2pi=x/0,79863551
medfør:
x = 0,79863551*360/2pi
hvor x er lig med det du vil finde.
360/2pi=x/0,79863551
medfør:
x = 0,79863551*360/2pi
hvor x er lig med det du vil finde.
Skriv et svar til: Trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
