Matematik
Lidt mere om vektore
07. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Der er to parallelle vektore u og v., som henholdsvis har længden 2,7 og 1,8. Der skl så angives s så vektor v = t (vektor) u
Nogle hint... tak!
Nogle hint... tak!
Svar #2
07. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Jo altså det er en form for bevis. Som sagt er der to vektore;
u med længden 2,7 og
v med længden 1,8.
Jeg skal så angive s således at
v = s*u
Er det noget med;
s= v/u = 1,8/2,7 = 2/3
dette indsættes så i v;
v = 2/3 *2,7 = 1,8
Er dette rigtigt...??
Tak! ;0)
u med længden 2,7 og
v med længden 1,8.
Jeg skal så angive s således at
v = s*u
Er det noget med;
s= v/u = 1,8/2,7 = 2/3
dette indsættes så i v;
v = 2/3 *2,7 = 1,8
Er dette rigtigt...??
Tak! ;0)
Skriv et svar til: Lidt mere om vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
