Matematik
Findes en formel??
09. maj 2006 af
julle100 (Slettet)
Hejsa, håber der er nogle skarpe hjerner derude, der kan hjælpe mig med at finde en formel.
Formlen jeg leder efter, er til denne type udregning:
Resultatet fordobles hele tiden - f.eks:
1*2 = 2 =>
2*2 = 4 =>
4*2 = 8 =>
8*2 = 16 =>
16*2= 32 =>
32*2= 64
osv osv osv osv osv...
På forhånd tak!
Formlen jeg leder efter, er til denne type udregning:
Resultatet fordobles hele tiden - f.eks:
1*2 = 2 =>
2*2 = 4 =>
4*2 = 8 =>
8*2 = 16 =>
16*2= 32 =>
32*2= 64
osv osv osv osv osv...
På forhånd tak!
Svar #1
09. maj 2006 af shaagerup (Slettet)
For dit tilfælde:
2^n
Hvor du har demonstreret: n = {1,2,3,4,5,6}.
Der findes dog også en del formler for også mere avancerede tilfælde. - I så fald må du være mere præcis om hvad du ønsker :-)
2^n
Hvor du har demonstreret: n = {1,2,3,4,5,6}.
Der findes dog også en del formler for også mere avancerede tilfælde. - I så fald må du være mere præcis om hvad du ønsker :-)
Svar #2
09. maj 2006 af shaagerup (Slettet)
-- iøvrigt kan du få en mere generel formel:
a*2^n
Hvor a er det tal der fordobles, og n er tallet i rækken.
a*2^n
Hvor a er det tal der fordobles, og n er tallet i rækken.
Svar #3
09. maj 2006 af julle100 (Slettet)
Tusind tak for hjælpen - det behøver ikke være mere avanceret end det du har beskrevet! ;)
Du er dagens helt i skysovs, som man siger :D Igen mange tak! *S*
Du er dagens helt i skysovs, som man siger :D Igen mange tak! *S*
Skriv et svar til: Findes en formel??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
