Matematik

Mangler hjælp, til aflevering imorgen

09. maj 2006 af 05jaal (Slettet)
Opgave 4026:
Et busselskab går ud fra, at passagertallet P(x) falder med 20 %, hvis billetpriserne
stiger med 5 %. Bestem en forskrift for P(x), når enhederne for billetpris og
passagertal vælges, så P(1) = 1

?
Hilsen :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Forskriften er på formen

f(x) = b·x^a

og

a=log0,8/log1,05

Svar #2
09. maj 2006 af 05jaal (Slettet)

TUSIND TAK FOR HÆJLPEN.

jeg tænkte:

log0.95/log1.20


Skriv et svar til: Mangler hjælp, til aflevering imorgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.